Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dö Kr.ú életében, tevékenységei során gyakran találkoznak olyan dolgokkal, amik addig nem történtek meg, sokszor jönnek rá olyan dolgokra, amik talán megváltoztathatják az emberiség sorsát, és tovább halaszthatják a már évek óta beharangozott világvégét. Így születnek a híres Elméletek. Itt ezekből szemezgetünk egy kicsit. És itt először lehet kommentálni is!! (az elméletekre minden lehetséges jogot fenntartunk, de ha ez az emberiséget szolgálja, nyugodtan használhatóak)

 

 

 

 

A semmivé válás és valamivé válás

Füri elméletei

Csillár írása

 

 

A Semmivéválás Módja

Tehát Kedves Olvasóink ahogyan azt Füri kissé illuminált állapotban annó kijelentette, először volt a Semmi. Aztán ebben a Semmiben egyszer csak lett egy valami ami az egészet tönkretette (mert ugye ha valami van az már nem semmi). Viszont tökéletesen elfogadható Füri álláspontja: Tökéletesnek csak a semmi mondható. Tehát a tökéletességhez Semmivé kell válni.Most szó szerint idézek: "...arra a következtetésre jutottam, hogy be kell menni az erdőbe, féllábon kell ugrálni, ha éhes vagy, fakérget kell rágcsálni, ha pedig szomjas vagy, be kell feküdni a patakba, vagy bele kell mártani egy mókus farkát a vízbe. Ha ezt megteszem akkor először fa leszek, aztán kő ezután atomokra, majd elemi részecskékre fogok bomlani. Mostmár csak egy lépés a tökéletes semmi." Namármost, Kedves Olvasók, rájöttünk, hogy a Semmi állapota elérhető. No de mi van akkor ha e állapotunkból vissza akarunk alakulni Valamivé... Hogy megszűnjék e paradoxon, álljon itt a...

Valamivéválás Módja

Tehát adott hogy egy elemi részecskékből álló felhő vagyunk. Ekkor elhatározzuk, hogy vissza akarunk alakulni és vissza is alakulunk KŐvé. Ha ez megvan mint kő elkezdünk görögni, ekkor alakulunk vissza fává. Ha már fák vagyunk beledőlünk a patakba és iszunk, ha pedíg mókust fogunk akkor NEM MÁRTJUK A FARKÁT A VÍZBE (nehogy visszaforduljon a folyamat) hanem megesszük a szóban forgó mókust. Így térünk vissza a meztelen féllábon ugráló ember formájába. Ha már itt járunk akkor egyszerűen le kell tennünk a másik lábunkat és újra Valamik, ez esetben emberek vagyunk.

Köszönöm a figyelmet.

 

 

 

 

Az asztalos szakmáról, az asztalokról és a hódokról

Csillár értekezése

 

 

Az egy biztos állás kérlek. Az embernek mindig kellesz asztal. Bár... az asztal egy hülye dolog mert:
az ember kivágja a fákat és asztalt csinál belőle hogy tudjon róla enni.
A hódok tökéletesek mert tudnak a hasukról is enni.
Mennyivel könnyebb lenne ha hódok lennénk!
Éhes vagy és nem kell az asztalig se elmenni.

 

 

 

 

A gyors utazás - a sivatagba és vissza

Csillár értekezése

 

 

Tehát kedves olvasóink, bárkivel előfordulhat hogy hirtelen sivatagba akar menni. Nincs semmi probléma, egyszerűen megoldható. Először is vásárolunk alkoholt. Sok alkoholt. Ezután mindezt megisszuk és akkor jön a trükk! Mit mondanak a csatakrészegre? A sárga földig leitta magát. Hol van sárga föld? A SIVATAGBAN! Tehát részegre isszuk magunkat és egyszer csak arra fogunk eszmélni hogy sivatagban vagyunk.
Ezután előfordulhat hogy haza is akarunk menni. Ez egyszerű. Megvárjuk míg kijózanodunk. Ha már TÖKjózanok vagyunk akkor észre fogjuk venni, hogy már nem sivatagban vagyunk hanem egy TÖKFÖLDÖN, tehát civilizációban. Onnan meg már nem nehéz hazatalálni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood insistence chart

(AJakdrurrire, 2018.10.11 21:53)

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-a-vendre-canada/

Blood Power : Blood press chart

(AJakdrurrire, 2018.09.27 13:05)

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pas-cher-inde-portugal/

Re: ..|

(BarbárAdmin, 2010.07.20 21:28)

Kedves MézgaGézu!
Örülök, hogy ismét találkozunk. Mindig nagy élmény írni megtanult laposférgek elmélkedéseit olvasni. Mégis kérlek, hagyd most abba, ha csak nem tudsz olyat is mondani, amit nem otthonról hallottál. Köszönöm!
BarbárAdmin

..l

(MézgaGézu, 2010.07.20 18:15)

az előző vagyok és csak annyit akarok mondani hogy bocs a hülyeségekért inkább bazd+;)

bazmeg!

(bazmeg., 2010.07.20 18:14)

BaZd+!?

Ez az eredeti semmivé válás elmélet

(Fürty, 2010.04.30 10:35)

Az egész úgy kezdődött, hogy kiszekszuáltan bepipáztunk.
Azt találtam ki, hogy a világ úgy kezdődött, hogy nem volt semmi. A semmibe volt egy kis valami ami az egészet tönkretette. Az a kis valami felrobbant és ebből van minden. Rájöttem, hogy ez így nem jó.Tökéletesnek csak a semmi mondható.
Ebben a vidám állapotomban arra a következtetésre jutottam, hogy be kell menni az erdőbe, féllábon kell ugrálni, ha éhes vagyok fakérget kell rágcsálni, ha pedig szomjas vagyok be kell feküdni a patakba, vagy bele kell mártani egy mókus farkát a vízbe. (Amókusos dologra már nem emlékeztem úgyhogy azt csak mesélték) Ha ezt megteszem akkor először fa leszek, aztán kő ezután atomokra, majd elemi részecskékre fogok bomlani.
Mostmár csak egy lépés a tökéletes semmi.

A zsíros kéz

(Jáni, 2010.03.04 11:48)

Na szóval,azt mindenki tudja,hogy azt mondják ,hogy vegyünk szappant és használjuk,mert eltávolitja a bacikat.Ez köztudott.De most ez a szemlélet meg fog változni álltalam.A kezünk ha nem mossuk meg akkor zsíros lessz vagy valami ilyesmi.Ezt távolitja el a szappan,de szerintem ha nem mosunk kezet akkor a bacik elcsúsznak a zsíron és leesnek a kezünkről,nem fogunk tisztának látszani,de egézségesek leszünk.
Na ide a Nobel-díjat